Eredivisieclub VV Alkmaar kiest voor Wilskracht

Vanaf seizoen 2019-2020 verzorgt Wilskracht de  fysiotherapeutische begeleiding van VV Alkmaar, de Eredivisieclub voor Vrouwen uit Alkmaar en omstreken.

Professionele begeleiding

Topsport vraagt om professionele begeleiding en daarom zijn we vereerd dat Wilskracht gevraagd is om de partner van VV Alkmaar te worden. Het eerste team zal bij wedstrijden en  trainingen directe begeleiding krijgen. Daarnaast staat de praktijk ter beschikking voor speelsters die moeten herstellen van een blessure.

Voetbaldromen waarmaken

VV Alkmaar wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Noord-Holland. Sinds het seizoen 2012-2013 – toen nog onder de naam van Telstar Meiden Voetbal Academie – geeft de academie talentvolle voetbalsters uit de regio de mogelijkheid om zich te ontwikkelen naar de top. Vanuit de Academie zijn vele speelsters doorgestroomd naar o.a. Oranjeselecties.

Samen naar de top

Dat Wilskracht kan bijdragen aan het doel van VV Alkmaar om meiden uit Noord-Holland een grotere kans te bieden tot het hoogste voetbalniveau in Nederland door te dringen, vinden we fantastisch. Daarnaast onderstreept de samenwerking de het beoogde doel van onze praktijk: topzorg leveren.