Wandel ‘virtueel’ door de praktijk en WIN duinkaarten!

BinnensteBuitenActieWoah, het is lente! En wat is er lekkerder dan weer naar buiten gaan? De zon op je snoet, verse blaadjes zien ontluiken en in beweging zijn in de blauwe lucht; daar krijg je weer nieuwe energie van! Wilskracht brengt mensen graag in beweging. Daarom hebben we tot 9 april een de binnenste-buitenactie. Doe de speurtocht ‘binnen’ bij Wilskracht en WIN die duinkaarten!

Wat kan je winnen? Voor het hele gezin jaarkaarten voor het PWN Duinreservaat. Wandelen, ravotten, wielrennen, trailrunning, paardrijden, mountainbiken, you name it. Buiten beleef je de lente echt!

Wat moet je doen? STAP 1) Like onze Facebooksite en deel het originele bericht even. STAP 2) ga dan naar de website van Wilskracht en klik op ‘PRAKTIJK’. Onder ‘binnen kijken’ kan je virtuele wandeling maken door de praktijk. Doe dat en beantwoordt de volgende vragen:

 1. 1) In de behandelkamer aan de linkerkant staat een gewricht op het bord getekend (met blauwe, rode en groene lijnen). Welk gewricht wordt hier schematisch afgebeeld?
 2. 2) ‘Loop’ terug naar de wachtkamer. Aan de muur hangt een poster van een wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd bij Wilskracht. Wat is de titel?
 3. 3) Ga verder door de gang naar de oefenzaal. Voor het raam aan de linkerzijde van de zaal zie je vijf ballen op een rijtje. Wat voor een soort bal is de middelste bal?
 4. 4) Kijk een in de oefenzaal rond. Heb je de klok gevonden? Hoe laat is het bijna op de klok?
 5. 5) Ga terug naar de wachtruimte. Er hangt daar – tussen de behandelkamers in – een grote foto. Ga met je virtuele neus voor de foto staan. Dan de laatste vraag: welk woord van zes letters staat op het grote witte

Het hele gezin mag helpen natuurlijk! Maar let op: we zijn streng, dus zorg wel dat je de goede antwoorden geeft. Heb je alle antwoorden verzameld? Zet deze dan in een mail en verstuur deze naar peter@wilskracht.nl met als onderwerp ‘BINNENSTE-BUITENACTIE’. Vergeet niet je gezinsleden te vermelden.

Actievoorwaarden:

 • 1) Om deel te nemen moet je:
 • a) het originele facebookbericht hebben gedeeld en geliket
 • b) de facebookpagina van Wilskracht hebben geliket
 • c) de beantwoorde vragen versturen naar peter@wilskracht.nl
 • 2) De actie loopt tot 9 april 2017
 • 3) Meerdere deelnemers per gezin toegestaan, mits iedere deelnemers aan alle voorwaarden voldoen
 • 3) De winnaar willekeurig gekozen uit de inzendingen die hebben voldaan aan de voorwaarde onder art.1. met daarbij de vijf vragen juist te hebben beantwoord.
 • 4) De juistheid van de antwoorden wordt bepaald door Wilskracht; wat Wilskracht als juist acht, wordt niet over getwist.
 • 5) De winnaar ontvangt in de week aansluitende op 9 april 2017 een berichtje terug per mail met de vraag of hij/zij de prijs daadwerkelijk wilt aannemen en akkoord is met de voorwaarden.
 • 6) De winnaar ontvangt voor zijn hem/haar en zijn/haar gezin of partner een PWN-jaarkaart voor het Noord-Hollands duingebied (max. 6 persoonlijke jaarkaarten óf max. 2 ruiterkaarten óf één ruiterkaart en max. 3 persoonlijke jaarkaarten). NB: personen tot 17 jaar zijn sowieso gratis, ruiters uitgezonderd.
 • 7) De gewonnen jaarkaarten worden niet omgezet in geld en ook niet in een andere prijs van dezelfde waarde.
 • 8) De gewonnen jaarkaart(en) komt/komen op naam van de individu(en) die de jaarkaart gewonnen heeft/hebben. Wilskracht doet de aanvraag van deze kaarten en heeft zodoende de namen, geboortedata en adresgegevens nodig van de individuen. De winnaar dient hier in te voorzien (of de prijs niet te aanvaarden).
 • 9) De winnaar mag zijn prijs ook weggeven aan een anderen. Dit dient tijdig kenbaar gemaakt te worden door de deelnemer/winnaar; in ieder geval voordat er de duinkaarten besteld worden door Wilskracht.
 • 10) Bij weigering van de prijs wordt opnieuw geloot met overgebleven deelnemers waarmee het proces wordt herhaald
 • 11) Winnaar gaat akkoord met de mogelijkheid dat naam (en eventueel gezinsleden) op de facebookpagina en website van Wilskracht wordt vermeld
 • 12) De jaarkaarten wordt in de week na afsluiting van de actie aangevraagd bij PWN en worden naar het opgegeven adres van de winnaar gestuurd.
 • 13) Wilskracht is niet verantwoordelijk voor problemen bij PWN bij het vervaardigen van de jaarkaarten noch voor problemen bij de verzending er van.
 • 14) De winnaar gebruikt de duinkaarten volgens eigen inzichten en heeft derhalve eigen verantwoordelijkheid voor (informatievinding voor) gebruik en inzet van de duinkaarten.