Ervaringen

Anja/Weer vooruit!

Ik kan weer vooruit!
Jaren te lang door gesjokt met een blessure. Al eerder therapie (elders) gehad met weinig resultaat. En wat ik niet had verwacht is toch gebeurd. Het duurde wel even en was soms best pijnlijk (dry needling!) maar met een flinke dosis humor van Steven waren alle behandelingen goed te ondergaan. Dank! Ik kan weer beter en vrijuit bewegen en sporten. Af en toe heb ik een terugval en na een ‘onderhoudssessie’ gaat het weer beter.

Susanne Koeman/Hier zit je goed!

De service is hier heel goed. Door Steven word ik uitstekend geholpen. Ik ben in het verleden te lang met klachten doorgelopen. Daarna bij meerdere fysio’s, manueeltherapeut en een osteopaat geweest, maar zij konden de klachten niet verhelpen. Nu voor het eerst in jaren lossen mijn klachten op. Dus ik zou zeggen, zoek niet verder, hier zit je goed!

Daniëlle/ Een 10!

Een 10 voor Peter, met 2 behandelingen bijna van mijn klachten af, vakkundig en bekwaam en prettig in contact. Bedankt! 

Jeffrey/hardnekkige rugklachten

Vanwege hardnekkige (onder)rugklachten, en na het horen van positieve geluiden over wilskracht, bij Peter beland. Ik dacht zelf dat er misschien iets ‘gekraakt’ moest worden, maar Peter dacht breder en zoekt naar mogelijke verbanden met je heupen en knieën. Vooral met dry needling van stijve spiergroepen is er een flinke verbetering gerealiseerd. Verder zeer heldere en professionele uitleg, dus al met al dik tevreden!

Camiel/holistische kijk

Wat ik zo goed vind aan Wilskracht in het algemeen en Steven in het specifiek, is dat ze niet alleen los kijken naar je blessure, maar echt holistisch naar je hele lichaam en vanuit daar kijken hoe je het beste geholpen kan worden. 

Naast dat het specialisten zijn op het gebied van fysiotherapie, manueeltherapie en dry-needling, zijn ze oprecht geïnteresseerd in jouw persoonlijke situatie. Een factor die misschien nog wel belangrijker is in de revalidatie dan de behandeling zelf.

Kortom, ze bieden een mix die ik nog nergens eerder ben tegengekomen. Voor mij persoonlijk heeft Steven mij behoed van een operatie aan mijn schouder waar ik jaren last van heb gehad. Hierdoor kan ik nu weer met plezier en op niveau mijn sporten tennis en kitesurfen beoefenen.