Ervaringen

Mariette van Braam/meerdere blessures

Ik kom al jaren bij Steven en Peter voor verschillende blessures (zweepslag, ingescheurde achillespees) en klachten (nek, rug, schouders) door voornamelijk zittend werken. Zowel Steven als Peter weten altijd op professionele wijze de klachten tot het minimum te reduceren dmv een goede aanpak. Ook de nazorg is erg goed. Dikke 10 voor Wilskracht!

Renny van den Berg | heup- en rugpijn

Ik vertel aan iedereen als het ter sprake komt hoe tevreden ik ben over de behandelingen bij Peter! Heel hartelijk gefeliciteerd  met jullie 5-jarig bestaan, ik ben blij dat het zo goed gaat.

Bart Korver | knieblessure

Het voetbal heb ik inmiddels vaarwel gezegd, maar ik kan pijnvrij tennissen en volleyballen. Daar ben ik heel erg blij mee, want er zijn echt momenten geweest dat ik het somber inzag en dacht nooit meer dergelijke sporten te kunnen doen. Samen met Steven heb ik heel wat stappen doorlopen om te komen tot een goed herstel. Het hele verhaal begon in april 2014 doordat ik op een lullige manier met mijn knie op iemands noppen was gevallen. In samenwerking met de sportartsengroep werd ik geopereerd. Het herstel daarna duurde heel lang. Er bleek veel meer aan de hand dan alleen een knieblessure. Het knelpunt zat eigenlijk in mijn rug. Nu 4 jaar verder heb ik veel behandelingen gehad en ben ik op advies van Steven naar een ortho-manueel arts geweest en volg ik nu acupunctuur. Het laatste zetje wat ik nodig had kwam via acupunctuur. Ik blij dat Wilskracht mij geholpen heeft en daarbij ook verder kijkt dan zijn eigen praktijk.

Alice Lagerweij

Wilskracht is top was binnen mum van tijd van me klachten af!

 

Dion Keulen| sportblessures

16 jaar geleden ben ik begonnen bij Steven in de sporthallen zuid voor een enkelblessure. Sindsdien heb ik door de jaren heen verschillende blessures gehad van enkel tot schouder. Ik ben altijd top behandeld en er weer volledig bovenop gekomen! Het is niet voor niets dat ik nog steeds zweer bij Wilskracht ook al moet ik daarvoor vanuit Amsterdam naar Wormerveer komen.

Ook Peter doet fantastisch werk en heeft mij geholpen met voorbereiden op 2 operaties en daarna weer op krachten te komen om weer voluit te kunnen sporten.

Naast de blessures ga ik ook langs om te kraken en voor dry needling. Ik ben als de dood voor die naald, maar als ik het iemand moet toevertrouwen dan is het Steven (ook al komt dat waarschijnlijk niet zo over :p).

Samengevat: 5 dikke sterren!