Jori van der Peet| Knie- en achillespeesklachten

Al ongeveer tien jaar had ik af en aan last van mijn knieën, kuiten en achillespezen. Na een aantal fysio’s gehad te hebben, kwam ik via via bij Steven Wilbrink terecht.

Waar mijn eerdere behandelaars hadden gezegd dat ik moest leren leven met de pijn in mijn knie, werd Steven daar bijna boos om en zei tegen mij dat je nooit moet accepteren om de rest van je leven met pijn te leven, dat er altijd een oorzaak en een oplossing voor de pijn te vinden is. En dat is ook precies het fijne van de werkwijze bij Wilskracht; Ze kijken echt naar waar het vandaan komt en behandelen ook op die manier. Niet alleen m’n knie werd bekeken, maar mijn hele lijf, hoe ik stond, mijn rug, nek, voeten, alles! Daardoor heb ik sinds ik bij Steven kom helemaal geen last meer van mijn knieën! Mijn achillespezen zijn nog steeds mijn zwakke punt, maar door de behandelingen en oefeningen heb ik hier veel minder last van.
Ook is het fijn dat je zeer snel behandeld kan worden. Wanneer iemand in mijn omgeving een fysiotherapeut nodig heeft, geef ik ze altijd meteen het nummer van Wilskracht