Wilskracht stelt zich voor

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Steven Wilbrink

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut

Steven Wilbrink (‘75) heeft in 1998 zijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Omdat hij zijn kennis verder wilde verdiepen is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt.

Steven is tegenwoordig lid van het lokale schoudernetwerk en is actief als fysiotherapeut voor volleybalvereniging Zaanstad.

Voor Wilskracht werkte Steven twaalf jaar bij ManualFysion in Amsterdam als therapeut en maatschaplid, is hij in februari 2013 van start gegaan met Wilskracht. Peter en Steven vormen een maatschap.

Samen met zijn vrouw is hij, ouder van twee kinderen en geeft hij voetbaltraining. Stevens kracht ligt in zijn specialistische kennis, pragmatische aanpak en oplossend vermogen.

Peter Middeljans, MSc

fysiotherapeut, master manuele therapeut, dry-needling therapeut

Peter Middeljans (‘83) is inmiddels 14 jaar fysiotherapeut en is master of science in de manuele therapie sinds 2016. Peter heeft met de jaren een breed scala aan cursussen gevolgd, onder meer dry-neeldling.

Naast zijn werk bij Wilskracht neemt Peter zitting in het Spoed Zorg Net van het Academisch Medisch Centrum (AMC) en is bestuurslid van het Zaanse Reuma- en Artrose Netwerk. Steven en Peter vormen een maatschap.

Voor zijn start bij Wilskracht heeft Peter gewerkt in een particuliere praktijk in Landsmeer/Amsterdam Noord en aansluitend binnen een multidisciplinair team gericht op revalidatie van chronische pijnklachten.

Sinds kort is Peter – samen met zijn vriendin – ouders geworden van een lieve dochter. Peters kracht ligt in zijn brede ervaring, creativiteit en analytisch vermogen.