Wilskracht stelt zich voor

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Steven Wilbrink

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut met BIG-registratie 49048771604

Steven Wilbrink (‘75) heeft in 1998 zijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Omdat hij zijn kennis verder wilde verdiepen is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt.

Steven is namens Wilskracht lid van het Schoudernetwerk Zaanstreek en is actief als fysiotherapeut voor volleybalvereniging Zaanstad.

Voor Wilskracht werkte Steven twaalf jaar bij ManualFysion in Amsterdam als therapeut en maatschaplid. In februari 2013 is hij van start gegaan met Wilskracht, waarbij Peter een jaar later invoegde als maat.

Peter Middeljans, MSc

fysiotherapeut, master manuele therapeut, dry-needling therapeut met BIG-registratie 99061791004

Peter Middeljans (‘83) is inmiddels 15 jaar fysiotherapeut. Peter heeft met de jaren een breed scala aan cursussen gevolgd, onder meer dry-needling. In 2016 rondde hij de wetenschappelijk studie Orthopedische Manuele Therapie af in Utrecht en mag zich master of science en manuele therapeut noemen.

Naast zijn werk bij Wilskracht neemt Peter zitting in het Spoed Zorg Net van het Amsterdam UMC en is bestuurslid van het Zaanse Reuma- en Artrose Netwerk. Steven en Peter vormen een maatschap.

Voor zijn start bij Wilskracht heeft Peter gewerkt in een particuliere praktijk in Landsmeer/Amsterdam Noord en aansluitend binnen revalidatieteam voor behandeling van chronische pijnklachten.