Wilskracht stelt zich voor

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans, MSc

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 99061791004)

Peter Middeljans (‘83) is fysiotherapeut sinds 2004 en sinds 2016 master of science en manuele therapeut. Met de jaren heeft Peter een breed scala aan cursussen gevolgd waaronder dry-needling.

Naast zijn werk in de praktijk neemt Peter zitting in het Spoedzorgnet van het Amsterdam UMC en is (bestuurs)lid van het Zaanse Reuma- en Artrose Netwerk.

Vóór Wilskracht is Peter werkzaam geweest in een praktijk in Landsmeer/Amsterdam Noord en aansluitend binnen een revalidatieteam voor behandeling van chronische pijnklachten. Steven en Peter vormen bij Wilskracht een maatschap.

Steven Wilbrink

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 49048771604)

Steven Wilbrink (‘75) heeft in 1998 zijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Omdat hij zijn kennis verder wilde verdiepen is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt.

Steven is namens Wilskracht fysiotherapeut bij Dames Eredivisievoetbalclub VV Alkmaar en Topklasse volleybalvereniging VV Zaanstad.

Vóór Wilskracht werkte Steven twaalf jaar bij praktijk ManualFysion in Amsterdam als therapeut en maatschaplid. In februari 2013 is hij van gestart met Wilskracht.

Dwin Brouwer (nog niet op foto)

fysiotherapeut (BIG-registratie 29922463204)

Dwin Brouwer (’91) heeft zijn opleiding fysiotherapie afgerond in 2017 en heeft daarna werkervaring opgebouwd in een praktijk in Barneveld. Ook speelde Dwin daar op Eredivisieniveau volleybal. Dwin heeft dus affiniteit met (top)sport.

De liefde bracht hem naar de Zaanstreek, waar hij al enige tijd woont met zijn vrouw en (sinds kort) hun zoontje. Wij zijn blij dat we Dwin konden prikkelen om bij Wilskracht te komen werken. Per augustus 2020 is dat een feit.

Dwin gaat samen met Steven zijn talenten inzetten bij VV Alkmaar (Dames Eredivisie-voetbal) en VV Zaanstad (Topdivisie-volleybal) en is werkzaam als fysiotherapeut in onze praktijk.