Wilskracht stelt zich voor

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans & Steven Wilbrink

Peter Middeljans, MSc

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 99061791004)

Peter Middeljans (‘83) is fysiotherapeut sinds 2004. In 2016 studeerde hij af in Utrecht als master of science en mag zich sindsdien eveneens (orthopedisch) manuele therapeut noemen. Met de jaren heeft Peter een breed scala aan cursussen gevolgd waaronder dry-needling.

Naast zijn werk bij Wilskracht neemt Peter zitting in het Spoed Zorg Net van het Amsterdam UMC en is bestuurslid van het Zaanse Reuma- en Artrose Netwerk.

Voor zijn start bij Wilskracht heeft Peter gewerkt in een particuliere praktijk in Landsmeer/Amsterdam Noord en aansluitend binnen revalidatieteam voor behandeling van chronische pijnklachten. Steven en Peter vormen samen een maatschap.

Steven Wilbrink

fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 49048771604)

Steven Wilbrink (‘75) heeft in 1998 zijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Omdat hij zijn kennis verder wilde verdiepen is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt.

Steven is namens Wilskracht fysiotherapeut bij Eredivisie voetbalclub VV Alkmaar en Topklasse volleybalvereniging VV Zaanstad.

Voor Wilskracht werkte Steven twaalf jaar bij ManualFysion in Amsterdam als therapeut en maatschaplid. In februari 2013 is hij van gestart met Wilskracht.