Toegewijde fysiotherapeuten om uw pijnklachten te verhelpen.

Regelmatige bij- en nascholing zorgt ervoor dat je vandaag én morgen kunt vertrouwen op de beste zorg bij Wilskracht.

Ook zijn alle therapeuten van Wilskracht opgenomen in het BIG-register, het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL) en aangesloten bij de klachtenregeling van hun beroepsgroep.

Ontmoet hieronder ons team.

 

Ervaren therapeuten met BIG registratie

Snel een afspraak

Contracten met vrijwel alle verzekeraars

Fysiotherapie Wilskracht werkt samen met:

Onze fysiotherapeuten werken samen met sportteams en netwerken in heel Noord-Holland, niet alleen de Zaandstreek. Met trots mogen wij ons partner noemen in de sport, maar ook bij het Reuma-artrose netwerk, het Schoudernetwerk Netwerk en Trauma Revalidatie Amsterdam.

Fysiotherapeuten met beide benen in de sport

Partner in de sport

Bij VV Zaanstad, Silicium en Blauw Wit verzorgen we inloopspreekuren, zodat sporters laagdrempelig vragen kunnen stellen over blessures.
Ook komen er al jaren individuele sporters naar de praktijk voor behandeling van hun blessures.

Sportieve fysiotherapeuten in de Zaanstreek

Naast actief als fysiotherapeut bij verschillende sportteams, zijn we ook allemaal actief sporter. met een grote affiniteit in de sport.

Dankzij ons uitgebreide sportzaal kunnen we u ondersteunen bij sport gerelateerde klachten, revalidatie én small group training

Onze fysiotherapeuten stellen zich voor

Wij combineren boekenkennis met ervaring, een luisterend oor en een gezonde dosis enthousiasme.

Steven Wilbrink

Steven Wilbrink

Fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 49048771604)

Steven Wilbrink (‘75) is de oprichter en eigenaar van Wiskracht.
Na het afronden van zijn fysiotherapie opleiding in 1998 wilde hij zijn kennis verder verdiepen. Daarom is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt.

Steven is namens Wilskracht fysiotherapeut bij Topklasse volleybalvereniging VV Zaanstad.

Dwin Brouwer

Fysiotherapeut (BIG-registratie 29922463204)

Dwin Brouwer (’91) heeft zijn opleiding fysiotherapie afgerond in 2017 en heeft daarna werkervaring opgebouwd in een praktijk in Barneveld, daarna heeft hij zichzelf gespecialiseerd in het gebruiken van Dry Needling. Ook speelde Dwin 11 jaar op Eredivisieniveau volleybal. Dwin heeft dus affiniteit met (top)sport.

De liefde bracht hem naar de Zaanstreek, waar hij al enige tijd woont met zijn vrouw en hun zoontje. Per augustus 2020 werkt Dwin bij ons in de praktijk.

Dwin zet zijn talenten in als trainer bij VV Zaanstad (Topdivisie-volleybal) en is werkzaam als fysiotherapeut in onze praktijk.

Dwin neemt deel aan het schoudernetwerk Zaanstreek.

Tijmen Bras

Fysiotherapeut (BIG-registratie 19926363004)

Tijmen Bras (’98) heeft zijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond in 2019. In de eerste jaren heeft hij ervaring als fysiotherapeut opgedaan in een praktijk in Beverwijk en bij voetbalvereniging ADO’20.

Daarnaast heeft hij zichzelf gespecialiseerd in het gebruiken van Dry Needling en Musculoskeletale echografie.

Per 1 december 2023 is Tijmen werkzaam bij ons in de praktijk.

Danielle

Daniëlle Lingius

Assistente/ Office Manager

Daniëlle is uw eerste aanspreekpunt bij Wilskracht. Belt u tussen 8.00-12.00 uur op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag dan krijgt u haar aan de lijn.

Zij kan afspraken voor u maken of verzetten. Bij haar kunt u eveneens vragen stellen over de behandeling. Daniëlle is onze steun en toeverlaat op het gebied van administratie- en praktijkorganisatie, en soms ook daarbuiten.

Behalve in de praktijk, zou u Daniëlle tegen kunnen komen op de tennisbaan in Krommenie. Wanneer ze haar tegenstander alle hoeken van het veld heeft laten zien, geeft ze graag ons visitekaartje af. U bent gewaarschuwd.

Kijk tot slot niet vreemd op wanneer u haar treft als paraveterinair in de dierenartsenpraktijk in Krommenie, want dat is haar tweede baan.

Fysio in aanvullend pakket? Wilskracht heeft contracten met bijna alle verzekeraars

Heb je fysiotherapie in de aanvullende verzekering? Bij Wilskracht hebben we contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Uitzondering zijn Zorg en Zekerheid en Aevitae Eucare. Ook kan per verzekering de vergoeding verschillen. Deze is afhankelijk van de klacht en het aantal behandelingen. Tijdens de intake bespreken we wat er mogelijk is.