Wilskracht schrijft! 

Wij voorzien u graag van meer informatie rondom fysiotherapie, de behandeling van pijnklachten, (medische) onderwerpen in de actualiteit en nieuws uit de praktijk.

 

De voorste kruisband. Een spelbreker?

Tim Krul - doelman van het Nederlands elftal - scheurde afgelopen week zijn voorste kruisband. De volgende dag twitterde hij 'er kapot van te zijn' en 'dat zijn grootste vrees was uitgekomen'. Krul heeft zijn boeman ontmoet. Andere sporters huiveren al bij de...

Lees meer
Wat is spanningshoofdpijn?

Wat is spanningshoofdpijn?

Te veel mensen denken dat hoofdpijn nu eenmaal bij het leven hoort en dat de fysiotherapeut niets kan betekenen. Je hebt het mis! In deze blog bespreken we de meest voorkomende primaire vorm van hoofdpijn en de fysiotherapeutische behandelmogelijkheden.

Lees meer
Manuele therapie, wat is dat eigenlijk?

Manuele therapie, wat is dat eigenlijk?

Sinds ik, Peter, afgestudeerd ben als orthopedisch manueel therapeut (MSc), krijg ik regelmatig de vraag wat een manueel therapeut nu eigenlijk doet? Tijd voor antwoorden. In dit artikel 7 vragen en antwoorden over manuele therapie die we regelmatig in onze fysiotherapie.

Lees meer
Wat is dry needling?

Wat is dry needling?

Dry-needling is een methode waarbij met een haarfijn naaldje een spierknoop wordt aangeprikt, waardoor deze ontspant. Spierknopen, ook wel triggerpoints genoemd, zijn delen in een spier die niet meer uit zichzelf willen ontspannen.

Lees meer
Foot Balance: Zolen als fundament voor je lichaam

Foot Balance: Zolen als fundament voor je lichaam

Bij Wilskracht kunt u uw voettype bepalen, een (sport)bewegingsanalyse laten maken en waar nodig zooltjes op maat laten maken. Dat doen we met behulp van het Finse ‘FootBalance’ concept. De zooltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en niet onbelangrijk: klaar bij uw eerste afspraak.

Lees meer
Zo houd je thuiswerkklachten buiten de deur

Zo houd je thuiswerkklachten buiten de deur

Zit je lekker? Kijk eens om je heen. Lees je dit thuis vanaf een scherm? En is dit toevallig óók je werkplek geworden? Fysieke klachten van thuiswerken is een tendens. Hoe zorg jij dat je fit blijft? De trend die je NIET wilt volgen In onze praktijk is een tendens...

Lees meer

Maak direct vrijblijvend een afspraak 

Hoe langer je wacht, hoe erger de pijn kan worden. Plus, er kunnen chronische klachten ontstaan. Ons team van fysiotherapeuten neemt de tijd om naar je klachten te luisteren en je verder te helpen naar herstel. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Hoe kunnen we u bereiken:

14 + 6 =